Hopp til hovedinnholdet
IT

Bli med på laget - for sammen gjør vi det bedre

Utvikle deg videre i et solid og smidig utviklingsmiljø midt i Bergen sentrum

Vi i Sparebanken Vest har som ambisjon å være fremtidens sparebank. Sammen med kundene ønsker vi å bidra til et bærekraftig samfunn, og å gjøre livet på Vestlandet enda litt bedre. Vil du bli med oss på laget?

Visste du at Sparebanken Vest har et av de største inhouse utviklingsmiljøene i byen? Vi satser lokalt, og har bygget et solid teknisk fagmiljø lokalisert midt i sentrum av Bergen. Systemutvikling er en kjernekompetanse for oss, og utviklerne våre jobber i et tverrfaglig miljø sammen med designere, testere, forretningsutviklere og andre som trengs for å skape god verdi for både våre kunder og banken.

I Sparebanken Vest vet vi at vår viktigste investering er folkene våre. Vi er dedikert til å skape et lærende miljø hvor du får utvikle deg videre i jobben både gjennom spennende utfordringer og inspirerende læreaktiviteter. Vi er også opptatt av at vi alle skal ha en trivelig hverdag som gjør at du gleder deg til å komme på jobb til et varmt miljø og gode kollegaer.

Vi har et bredt teknologimiljø med mange muligheter. Målet vårt er å være det beste stedet å jobbe for de som vil utvikle seg, så vi setter av dedikert tid til å bygge kompetanse. Vi tror også vi skaper aller mest verdi for kundene våre når vi har det gøy sammen på jobb. Hos oss får du derfor mange anledninger til både faglig og sosialt samvær sammen med gode kollegaer.


Vi ser etter flere utviklere til laget, og håper du er nysgjerrig på å lære mer!

Hva kan jeg jobbe med?

Som ansatt i teknologidivisjonen vår blir du del av et tverrfaglig team med helhetlig leveranseansvar. Vårt fokus er på verdiskaping og resultater fremfor å levere løsninger som noen utenfor teamet har bestilt. Dvs at du og resten av teamet jobber med å løse problemer – og har stor påvirkningskraft på hvordan vi går frem for å oppnå målene vi setter oss. 


Noen av teamene våre jobber med løsningene som treffer kundene direkte, f.eks. Betale, Låne og Spare. Og så har vi en rekke team som jobber mer bak kulissene med å bygge et solid fundament for resten, som Betaletjenester, Sikkerhet og Data. Vi jobber også med å gjøre hverdagen til våre rådgivere bedre. Du vil ta del i et av teamene, og jobbe målrettet for å skape forretnings- og kundeverdi sammen med resten av gjengen.


Det finnes en rekke muligheter i teamene, og vi er alltid åpne for å bli kjent med både nye utviklere, UX-designere, agile leads, produkteiere og testere. Vi har et stort miljø med en rekke muligheter for å utvikle seg videre i nye retninger for de som ønsker det.

 

Hvorfor velge Sparebanken Vest?

Det er flere grunner til at vi synes du burde vurdere oss som din neste arbeidsplass – la oss nevne noen:

  • Bank er gøy! Tro oss. Vi blir utfordret både på hva bank skal være og hva god brukeropplevelse er. Dette gjør at vi hele tiden må tenke nytt på hvordan vi løser våre kunders behov.
  • Her blir du del av et velfungerende smidig utviklingsteam med tydelig ansvar og mål. Teamene er tverrfaglige med stor takhøyde, og du får være med å påvirke direkte hvordan vi løser problemene vi jobber med.
  • Vi bruker moderne relevant teknologi og verktøy med bl.a. .Net, React og lette APIer. Det er for øvrig utviklerne selv som driver frem hva som er den rette teknologien å benytte.
  • Et stort fagmiljø med fokus på læring, støtte til å utvikle deg videre og til å bidra i kompetansedelingen. Bl.a. dedikerer vi første torsdag hver måned til «Læredag».
  • Hjelpsom og inkluderende fin gjeng med stor bredde i alder, kjønn og bakgrunn. Her vil du få kollegaer som bryr seg om hverandre, og gleder seg over å bidra til at du lykkes.
  • Moderne kontorer med alle under samme tak midt i sentrum – samt gode løsninger for hjemmekontor.
  • Investering i inspirerende faglige og sosiale arrangementer.
  • Fokus på verdiskaping og gøy på jobben – ikke timeføring.
  • Konkurransedyktige betingelser og gode ordninger for pensjon og den slags

Visjonen vår er å være med å gjøre Vestlandet til et enda bedre sted å leve, og som ansatt er du med å bidra til resultater som gjør at vi kan bruke betydelige deler av overskuddet vårt til samfunnsnyttige formål. Vi ønsker oss et stort mangfold av fine kollegaer, og håper du vil gi oss muligheten til å se at du kan ta med hele deg selv på jobb og trives med det.


Høres dette interessant ut?

Hvis du kjenner deg hjemme i det du leser her håper vi du vil gi oss en lyd så vi kan få muligheten til å bli bedre kjent. Det er ikke viktig for oss at du har erfaring med akkurat den teknologien vi bruker, men du må være nysgjerrig og ambisiøs på egen utvikling og være motivert for å både lære og ta i bruk det du lærer når du skaper kunde- og forretningsverdi sammen med teamet ditt.


Send gjerne en åpen søknad til vår CTO Stian Karlsen på stian.karlsen@spv.no, eller ta kontakt med hvem som helst av oss i techmiljøet for å lære mer 😊

Vi gleder oss til å høre fra deg!


Vi er herfra. Det gjør en forskjell.

Andrea

Bli med å gjøre en forskjell

Vi søker alltid gode folk.

Send en søknad eller ta kontakt for mer informasjon.

Personlig rådgiver

Kontakt oss

ringellerchat

Ring eller chat

Tlf 915 05555. Man - søn 07-23

radgiver

Snakk med oss

Hos oss kan du være trygg på at du får rådene og hjelpen du trenger.

Avtal møte
FinnDittlokolkontor

Finn ditt lokalkontor

Vi er størst på Vestlandet. Se hvor du finner ditt nærmeste kontor.

Finn ditt kontor